Kriterier för YWG

För att de olika länderna ska få träffas är alla lagen inbjudna till Youth Boot Camp med välkomstceremoni, AjPHA-aktiviteter inkl. möten och dagsutflykter. Exakt vad som sker för var dag, lämnas info längre fram.

 

Alla deltagare måste vara medlemmar i AjPHA och SPHA. Laget står för egna kostnader när det gäller resa och uppehälle.AjPHA Youth World Games 2018 lovar att detta kommer att bli en unik och oförglömlig erfarenhet för alla ungdomar.
 
Vägen mot USA börjar NU med träningar, laganda, insamling av pengar och tävlingar fram till målet - YWG 2018.
 
Lagkriterier YWG Kriterier 2018 Youth World Championships, USA
  • Svensk medborgare, bosatt i Sverige
  • Född 2006 eller tidigare
  • Medlemskap i AjPHA och SPHA 2017 & 2018
  • Skall ha tävlat på APHA, AQHA eller WRAS B tävlingsnivå
  • Kunna läsa och förstå engelska
SPHA betalar anmälningsavgiften. Alla övriga kostnader som resa, uppehälle, mat och tävlingskläder betalar varje lagmedlem själv.
Anmälan skall mailas till; ungdom@spha.se 
  • Närvara på minst 3 träffar under året.
Paint Championatet 2017 är en obligatorisk tävling att vara med på för att kunna delta i laget 2018. Om du inte har en häst och kan tävla på Paint Championatet finns det många andra sätt du kan visa ditt driv och vilja. Du kan jobba som funktionär, sitta i entrén, sälja saker för att få in pengar till kassan, följa med en kompis som hästskötare och support eller liknande.SPHA’s styrelse hoppas på en rolig tid framöver med många både gamla och nya vänner!