Presentation styrelsen 2024

 

 

Ordförande Inger Kvarnström

Jag är ungdomsansvarig i SPHA. Jag har hållit på med hästar i helamitt liv och älskar paintar. Bor utanför Askersund och min son Victor som tävlar aktivt för SPHA bor i Hjortkvarn. Även mig kan ni se någon gång på tävlingsbanan. Föder upp paintar i liten skala och anordnar träningar regelbundet utanför Askersund. Brinner för SPHAs ungdomar och har fått äran att vara deras lagledare två gånger under YWG - 16 och - 18.

   

 

 

 


Vice Ordförande Josephine Dahlerus

Josephine heter jag och är 27 år gammal, har hållit på med hästar största delen av mitt liv. Började med att rida på ridskola när jag var 5 år gammal och var mest inriktad på hoppning och hade börjat rida western på sommaren när min hjärtehäst blev till salu när jag var 13 år och jag ramlade in seriöst på westerinridningen. Vi tävlade lite på WRAS nivå och började även tävla lite quartershower innan han skadades. År 2020 köpte jag hem en 3åring Cowboy Got Potential, dubbelreggad. Vi har haft en kämpig början men hoppas kunna ta oss ut på flera tävlingar, paintvärlden och showerna är relativt nya för mig men jag ser framemot att lära mig och få ta del av all fantastisk kunskap och erfarenhet som den här styrelsen och gemenskapen har att erbjuda.

Mig känner ni lättast igen då jag är endast 2 äpplen hög men tveka inte att komma och säga hej!

 

   

 

Sekreterare Nathalie Andersson

Nathalie heter jag och bor på en gård utanför Sala med min sambo och 2 barn. Jag har haft egen häst i olika omgångar sedan jag var 10 år. Är i grunden klassisk ryttare men har ridit western sedan 15 år tillbaka då jag köpte min första quarter. Jag har efter det gått över till paint och tävlar både på WRAS och rasshower. Jag hoppas också framöver komma ut och tävla working equtation. Är inför 2023 invald i SPHA styrelse vilket jag ser fram emot.

   

 

 

 

Kassör Terese Wetterlöv Nilsson

nför 2023Haft häst sedan barnsben, började som så många andra på ridskola som liten. Skolade sedan om mig och mina dåvarande hästar till western. Resten är som man säger historia.

Jag äger idag två paint damer, en 9åring och en åring och hoppas komma ut med på tävlngsbanan.

   

 

     
   

 

     
     
     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sponsorer 2024