Cettie Wellström

Cettie Wellström

Ålder:12 år
Bor:Vikbolandet
Gren YWG:

Om Cettie Wellström:

Cettie Wellström, 12år, bor på Vikbolandet utanför Norrköping. Rider Cheyennes Mimma Star. Hon älskar när det går fort och har ridit sen hon var 4år.

Elin Lidström

Elin Lidström

Ålder:18 år
Bor:Älvsbyn
Gren YWG:

Om Elin Lidström:

Jag heter Elin Lidström och är 18 år och kommer från Älvsbyn, Norrbotten. Jag tävlar med vår SPB Mas Inviting Bluebell. Jag tränar showmanship och Trail at Hand just nu tillsammans med Bellie, men våra mål i framtiden är att vi ska träna och tävla i Pleasure och Trail. Vi hoppas på att i framtiden kunna åka ner till Paint Championatet ännu en gång. Foto: Han Hopman

Ella Ohlén

Ella Ohlén

Ålder:13 år
Bor:Linköping
Gren YWG:

Om Ella Ohlén:

Ella Ohlén 13 år bor i Linköping. Rider sitt quarter sto Riettas Starlight. Tycker om Trail, Pleasure och Horsemanship

Filippa Rosborg Erlandsson

Filippa Rosborg Erlandsson

Ålder:17 år
Bor:På hästgård i Länghem 3 mil utanför Borås med mina föräldrar, storebror samt många djur.
Gren YWG:

Om Filippa Rosborg Erlandsson:

Mitt namn är Filippa och jag är 17år och går andra året på REAL gymnasiet med inriktning häst. Jag har haft hästvana hela mitt liv och ridit och ägt hästar likaså. Jag har för tillfället tre stycken hästar som jag tränar och tävlar. Jag har tävlat mycket i en stor mängd olika grenar inom western ridningen med bra placeringar upp på nationell nivå. Jag var en utav de ungdomarna 2016 som representerade Sverige i APHA Youth World Games i Tyskland i grenen trail och slutade på en 5e placering. Jag tävlar i de flesta grenar och 2018 är det tanken att jag ska satsa mer igen på koklasserna. Mitt mål är att kunna bli en mångsidig och rutinerad ryttare inom western ridningen och att kunna få många fler fantastiska år bland träning och tävlings hästar.

Izabell Hall

Izabell Hall

Ålder:11 år
Bor:Söderköping
Gren YWG:

Om Izabell Hall:

Izabell Hall bor i Söderköping och tränar och tävlar mammas paint sto CBS Ms Bonanza Bulrush framgångsrikt i halter och showmanship. Tränar hårt i hunter och deras största merit är Euro Paint 2017.

Marie Andersson

Marie Andersson

Ålder:18 år
Bor:På en gård i Nykyrka med mina föräldrar, storebror samt alla djuren.
Gren YWG:

Om Marie Andersson:

Jag går andra året på gymnasiet med inriktning ekonomi-juridik, där jag satsar på att bli åklagare eller entreprenör. På fritiden träffar jag mina vänner, rider mina hästar, hjälper till på gården och hjälper till på mina föräldrars företag. Detta är dock endast på sommaren, på vintern åker jag gärna till skidbackarna och kör snowboard med vänner och familj. En till stor passion jag har är bilar! Jag älskar att arbeta med bilar och få lära mig saker om dem, inga vanliga bilar då utan gamla bilar från 1950-1970! Cowhorse och reining var min stora passion inom western innan mitt quartersto Cal For Joy vart dräktig och ska föla min framtida champion inom den delen.

Matilda Källström

Matilda Källström

Ålder:18 år
Bor:Karlstad
Gren YWG:

Om Matilda Källström:

Jag är med i SPHAs ungdomssatsning och jag är en glad och sprallig tjej. Jag har tävlat allt från Barrel race till western pleasure. Jag tycker om det mesta! Nu har det blivit mycket Hunter under Sadle och Hunt seat Equitation med min leasade quarter, Very Remakebal. Vi var på Quarter EM i Tyskland i somras.

Rike Wellström

Rike Wellström

Ålder:10 år
Bor:Vikbolandet
Gren YWG:

Om Rike Wellström:

Rike Wellström, 10år, bor på Vikbolandet utanför Norrköping. Rider sin ponny Ester som hon precis fått. Rike började rida när hon var 4 år och tycker om att ha kontroll.

Victor Kvarnström

Victor Kvarnström

Ålder:18 år
Bor:Hjortkvarn
Gren YWG:

Om Victor Kvarnström:

Hej! Jag heter Victor Kvarnström, 18 år och kommer från Hjortkvarn, en liten by i Närke. Jag tävlar i Showmanship, Horsemanship, Trail, Pleasure och Hunter undersadle i Youth,Novice youth och Open. Under 2017 så tog jag två st EM medaljer, silver och brons i showmanship, Youth och Novice youth, samt så placerade jag mig på top 10 i 8 av 10 EM klasser. Under 2018 så kommer jag tävla mina 2 hästar "Boonie" och "Kicki"

Titti Dahl

Titti Dahl

Ålder:13 år
Bor:Linköping
Gren YWG:

Om Titti Dahl:

Jag heter Titti, är 13 år o bor utanför Linköping. Jag lägger all min fritid på mina hästar. Har en quarter som jag rider reining på som är nyinköpt i år. Så har jag en 4 årig ponny som jag haft sen hon var 2 år, som jag har gjort allt jobb själv på. Har tävlat lite med blandad framgång men ser fram emot sommaren 2018 som kommer bli ett tävlingsår för mig o min nyfunna vän Brewster. Min huvudtränare är Malin Billberg.

 

Sponsorer 2019