Filippa Rosborg Erlandsson

Filippa Rosborg Erlandsson

Ålder:16 år
Bor:På hästgård i Länghem 3 mil utanför Borås med mina föräldrar, storebror samt många djur.
Gren YWG:

Om Filippa Rosborg Erlandsson:

Jag har haft hästvana hela mitt liv och går första året på REAL gymnasiet med inriktningen häst. Jag har för tillfället tre stycken hästar som jag tränar och tävlar. Skippys Sunny Boy är min 12-årig paint vallack som jag tävlat i ca fyra år i allt från ko-grenar och ranch grenar till horsemanship och trail med. Titan Solution heter familjens appaloosa hingst på 5 år, denna killen har jag ridit in och tanken är att även han ska få komma ut på tävlingsbanorna 2017. Sen har jag en quarter vallack på 14 år som heter Doc O Vita som jag leasar och som också ska få visas upp så småningom. Jag har en del olika meriter bland hästar och några utav dom är att jag var en utav de ungdomarna 2016 som representerade Sverige i APHA Youth World Games i Tyskland i grenen trail. Jag och min lånade häst (Sheiks Artist) fick en 5e placering i våran gren och laget slutade på en stark 5e placering,. Jag har tävlat och tränat väldigt mycket i en stor mängd olika grenar inom western ridningen med bra placeringar upp på B-nivå och APHA tävlar. Jag och min häst "Sunny" har mest resultat tillsammans utav de hästar jag har tävlat och vi blev bl.a. WRAS Champions i western horsemanship B för 2016, vi har även vart med och vunnit allsvenskan div 1 för år 2016 samt tävlat på SM och har topp tre placeringar på DM. Förutom western ridningen så har jag även förr hållit på med hoppning och fälttävlan under en längre period. En vanlig vecka för mig kan se ut att jag rider upp till fem olika hästar fem till sex dagar i veckan, med alla olika nivåer, på olika vis, och med olika inriktningar. Men förutom att jag älskar hästar och att rida så har jag en svag punkt för musik och andra djur. Mitt mål är att kunna bli en mångsidig och rutinerad ryttare inom western ridningen och att kunna få många fler fantastiska år bland tränings och tävlings hästar.

Victor Kvarnström

Victor Kvarnström

Ålder:18 år
Bor:På gård utanför Hjortkvarn (som ligger ca 5 mil söder om Örebro) tillsammans med min mamma, bror och plastpappa, samt våra 5 hästar och en katt.
Gren YWG:

Om Victor Kvarnström:

Jag går andra året på Bygg och Anläggning på Alléskolan i Hallsberg med planer på att bli arkitekt efter mina lärlingsår. Mitt intresse för hästar började när jag var 13 år gammal och fick följa med på en träning. Efter den träningen så var jag fast i westernridningen och idag har jag 2 egna paintston och tävlar även mammas paint. Jag tränar och tävlar showmanship, horsemanship, trail och pleasure. Mina huvudtränare är Erik Brodin och Jonna Eriksson men tränar även för andra. Förutom hästarna och stallet så spelar jag gärna data, pluggar till körkortet, lyssnar på musik, löptränar, snickrar och umgås med kompisar m.m.

Marie Andersson

Marie Andersson

Ålder:18 år
Bor:På en gård i Nykyrka med mina föräldrar, storebror samt alla djuren.
Gren YWG:

Om Marie Andersson:

Jag går andra året på gymnasiet med inriktning ekonomi-juridik, där jag satsar på att bli åklagare eller entreprenör. På fritiden träffar jag mina vänner, rider mina hästar, hjälper till på gården och hjälper till på mina föräldrars företag. Detta är dock endast på sommaren, på vintern åker jag gärna till skidbackarna och kör snowboard med vänner och familj. En till stor passion jag har är bilar! Jag älskar att arbeta med bilar och få lära mig saker om dem, inga vanliga bilar då utan gamla bilar från 1950-1970! Cowhorse och reining var min stora passion inom western innan mitt quartersto Cal For Joy vart dräktig och ska föla min framtida champion inom den delen.

 

Sponsorer 2017