Amalia Lindblad

Amalia Lindblad

Ålder:18 år
Bor:Töreboda
Gren YWG:Hunt Seat Equitation

Om Amalia Lindblad:

Jag heter Amalia Lindblad är 18 år. Jag bor på en liten gård utanför Töreboda som ligger ca 5 mil från Grevagården och Axevalla. Den grenen som jag och min häst tycker är roligast är reining, men det är kanske inte den jag kan bäst. Jag gillar också att rida ranch riding och trail. Förra sommaren var första gången jag tävlade western. Innan dess har jag bara varit med på några små hopp och dressyrtävlingar. Jag började träna western när jag var 14 eller 15, men jag har inte tränat så aktivt och därför har det inte blivit av att jag har tävlat innan förra året. Jag och min mamma har 4 hästar; två quarters, en paint och en liten shettis. Annars när jag inte rider, går jag i 2:an på naturvetenskapsprogrammet i Skövde men jag vet inte riktigt vad jag vill göra i framtiden.

Cettie Wellström

Cettie Wellström

Ålder:13 år
Bor:Vikbolandet
Gren YWG:Showmanship at Halter

Om Cettie Wellström:

Cettie Wellström född 2005 och min Häst Saga. Vi tävlar Hunter, Trail, horsemanship, Western riding, Pleasure. Och allt annat som är roligt.

Felicia Andersson

Felicia Andersson

Ålder:10 år
Bor:Örebro
Gren YWG:

Om Felicia Andersson:

Felicia Andersson, 10 år och bor utanför Örebro. Hon rider sina två ponnyer Snövit och Lilleman. Förutom western så gillar hon hoppning.

Rike Wellström

Rike Wellström

Ålder:13 år
Bor:Vikbolandet
Gren YWG:Ranch Riding

Om Rike Wellström:

Rike Wellström född 2007 och ponnyn Maily. Jag älskar Pleasure, horsemanship, Western riding och rida långturer i skogen.

Ronja Nagel

Ronja Nagel

Ålder:14 år
Bor:Åtvidaberg
Gren YWG:

Om Ronja Nagel:

Hej, jag heter Ronja Nagel är född 2006. Bor i Åtvidaberg. Rider mest på våran egna häst Gators Dundee som är född 2014. Tycker Hunter är roligast men lite nyfiken på de andra grenarna med.

 

Sponsorer 2024